Koulualus

KOULUALUS ANN-MARI III

Seuran koulualus Ann-Mari III on koulutuskäyttöön tarkoitettu teräsalus, joka on varustettu turvalliseen merenkulkuun tarkoitetulla navigointitekniikalla sekä tarpeellisella pelastautumis- ja turvavälineistöllä. Alus varusteltiin vuonna 2012 vuokraveneeksi, jolloin sitä voidaan miehistöineen vuokrata ulkopuolisille.

Koulualus jäsenten käytettävissä

Koulualuksemme on jäsenistön käytettävissä myös omatoimista merenkulun- ja koneenhoidon harjoittelua varten. Jäsenillä on oikeus käyttää alusta retkeilyyn joka suuntautuu kotimaan merellisiin kohteisiin. Aluksen päällikkönä ja konepäällikkönä toimivilla jäsenillä on silloinkin oltava seuran hallituksen antama valtuutus, joka myönnetään hyväksytyn näyttökokeen jälkeen. Kouluajoihin osallistuva jäsen saa tarvittavaa harjoitusta aluksen käsittelyssä ja voi kokemuksen kartuttua hakeutua näyttökokeeseen ja saada konepäällikön ja myöhemmin päällikön valtuudet.

Teknistä tietoa

Pituus 18 m, leveys 4,10 m, syväys 1,5 m, koneteho 175 hv, paino n. 27 tn, kaksi ohjauspistettä, tutka, kaiku/loki, GPS, 2 kompassia, tehokas valonheitin, kiinteä ja kannettava VHF-puhelin, GSM - puhelin, keskuslämmitys, pelastuslautat ja liivit, makeavesitankit 300 l, septitankit, WC, kaasuliesi, polttoaine-tankit ( 2000 litr. ), maasähkö4:n hengen ovellinen ja ikkunallinen keulahytti, 12 muuta petipaikkaa, tilava salonki, pentteri, peräkannella oleskelutila ( penkit ja pöytä 10 henk.)

Published on